Team

De Arcade heeft 10 groepen, van gemiddeld 26 leerlingen. De Dolfijnen en Vlinders zijn de groepen 1/2 waar nieuwe kinderen instromen. We zijn er trots op dat we de bezetting goed op orde hebben en elke groep een (of twee) enthousiaste leerkracht(en) heeft:

Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Locatie
Dolfijnen Juf Marloes Juf Marloes Juf Marloes Juf Marloes Juf Marianne    hoofdgebouw
Vlinders Juf Jenny Juf Jenny Juf Jenny Juf Jenny Juf Jenny hoofdgebouw
Krokodillen (3) Juf Marion / Juf Melanie Juf Marion / Juf Melanie Juf Marion / Juf Melanie Juf Marion / Juf Melanie Meester Mick hoofdgebouw
Tijgers
(4)
Juf Marrit Juf Marrit Meester Sid Meester Sid Juf Marrit hoofdgebouw
Leeuwen (5) Juf Amanda Juf Amanda Juf Amanda Juf Natasja /
Juf Marjolein
Juf Amanda hoofdgebouw
Apen
(6a)
Juf Esther Juf Esther Juf Esther Juf Esther Juf Ellen hoofdgebouw
Panda's (6b) Juf Ellen Juf Ellen Juf Linda / Juf Kristel Juf Linda Juf Linda      hoofdgebouw
Pinguins (7a) Juf Saskia V / Meester Sid Juf Saskia V / Meester Sid Juf Saskia V Meester Alex Juf Saskia V / Meester Alex schoolwoning
Olifanten (7b) Juf Kim Juf Kim Juf Kim Juf Kristel Juf Kristel schoolwoning
Kangoeroes (8) Meester Dick /
Meester Dick

Juf Annamaria
schoolwoning

Daarnaast zijn we erg blij met onze onderwijsassistenten Gaby en Petra, leerkrachtondersteuner Michiel, Remedial Teacher Carlet en conciërge Peter. Ook met Eliëtte van de administratie en Natasja, de Intern Begeleider van onze school en natuurlijk met Thomas, onze vakleerkracht voor Bewegingsonderwijs. Met dit hele team geven we de kinderen het onderwijs dat ze verdienen!