Kindgericht Onderwijs: Waar elk kind gezien wordt!

Inschrijven en aanmelden

 

Wat leuk dat u overweegt om uw kind bij ons aan te melden. Belt u gerust naar onze school voor een vrijblijvende rondleiding: (071) 522 83 16, of mail naar administratie@obsdearcade.nl voor meer informatie.

 Wanneer aanmelden:
  • Wordt uw kind 4 jaar? Een kind mag op een school worden ingeschreven met de leeftijd van 3 jaar. Tijdens een kennismakingsgesprek en rondleiding kunt u uw kind inschrijven op onze school.
  • De meeste ouders oriënteren zich op een basisschool als het kind 2,5 jaar is. Wij maken voor de jongere kinderen gebruik van een  'vooraanmelding'. Dat is geen reservering voor een plekje, maar hiermee maakt u kenbaar dat u zou willen inschrijven. Ouders kunnen op verschillende scholen vooraanmelden. Het handigst is het op de school te doen waar de ouders het kind echt zouden willen inschrijven. De school heeft dan inzicht in de interesse en kan hier op voorhand rekening mee houden.
 
  • Bent u net verhuisd en/of gaat u nog verhuizen en heeft u belangstelling voor onze school? Dan kunt u ook direct contact zoeken met school. Afhankelijk van de situatie kunnen we dan een afspraak maken voor een gesprek (071-5228316/directie@obsdearcade.nl)   
  • Denkt u erover om van school te veranderen? Probeer altijd eerst de situatie op de huidige school te bespreken en mogelijk op te lossen. Wij zullen na uw aanmelding contact met u opnemen. Met uw toestemming nemen wij ook contact op met de vorige school voor meer informatie. Afhankelijk van de situatie, de onderwijsbehoefte van uw kind en de mogelijkheden van de school kunnen we een weloverwogen beslissing maken of uw kind op onze school geplaatst kan worden. 
Let op, voor het schooljaar 2023-2024 geldt: In onze combinatiegroep 2/3 is helaas geen ruimte voor nieuwe leerlingen of zij-instroom. 

Nieuws van De Arcade

Powered by BasisOnline